.

.

Factorii de Decizie de inghetata, Complet Automat Mini Fructe Mașină de Înghețată Simplu O Apăsare Funcționare, Mare pentru a Face Sănătos, Moale Servi Serbet

Factorii de Decizie de inghetata, Complet Automat Mini Fructe Mașină de Înghețată Simplu O Apăsare Funcționare,

RON 287.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

UȘOR DE UTILIZAT : Complet-funcționare automată cu un singur comutator de pornire care produce propriile deserturi congelate.Nu este nevoie să se agită sau se amestecă ingredientele, doar puneți-le în castron și porni masina de inghetata.Mai PUȚIN CONSUMATOARE de TIMP : crema de filtru de Gheata de producție progresul nevoie doar de 15-25 de minute.Diferența dintre timpul de procesare va da inghetata diferite tipuri de cremos, textura neteda.UȘOR de CURĂȚAT : the frozen parașuta este detașabil, ceea ce face curat la fel de ușor ca crearea de propriul dvs. tratează congelate!Doar scoateți-l, se spală de mână, și este gata pentru a fi utilizate din nou.PRACTIC CAPAC TRANSPARENT DESCHIDERE : Proiectat cu capacul transparent de la filtru de inghetata, puteți verifica starea de inghetata de la orice moment în timpul procesului de producție.FACE DESERTURI SĂNĂTOASE : Perfect pentru copii, divertisment, film, noapte, zi noapte, petreceri de familie, GRĂTAR, nopți de vară, sau doar ca o dulce scăzut de grăsimi trata oricând!.Dimensiune : 42.5*27cm/16.7*11in.

Proprietățile

Numele Produsului:
Masina De Inghetata
Tensiune nominală:
220V
Putere Nominală:
20W
Capacitate:
1L
Greutate Netă:
3 KG
Produs dimensiune:
42.5*27cm/16.7*11in
Operația pașii de mai jos:
1. Se spală și se usucă linie înainte de utilizare, și pune-l în congelator de frigider pentru mai mult de 10 ore (este mai scăzută temperatura, cu atât mai bine producția efect, este recomandat pentru a regla temperatura din congelator la -18 grade sau mai sus). :
2. Scoateți căptușeala și instala mașină de înghețată în timpul utilizării; :
3. După pornirea, se toarnă pregătit materii prime în linie și așteptați timp de 10-15 minute. :
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați! :

Și cumpărătorii aleg