.

.

Cumpărături Essert, inghetata Ice Cream Maker pentru a Face Brânză de Bastoane pentru a Face inghetata pentru a Face Alte Deserturi(【41456】Roz 15 cu fructe)

Cumpărături Essert, inghetata Ice Cream Maker pentru a Face Brânză de Bastoane pentru a Face inghetata pentru

RON 23.76
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Bună flexibilitate, non‑stick de prelucrare, pot fi cu ușurință demoulded, face înghețată delicioasă.Usor de curatat, poate fi spalat de mana sau pune în mașină de spălat vase, potrivit pentru bucatarie acasă. 15‑grile dintr‑o bucata de formare de mucegai, cu unic caneluri deschiderea de design, care nu este ușor de scurgere.Alimente grad silicon material, ecologice, reutilizabile, și nu conține BPA.Praf‑dovada, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza în cuptoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și frigidere.Culoare : 【41456】Roz 15 cu fructe.

Proprietățile

Tip De Element:
Inghetata De Mucegai
Material:
Silicon
Culoare:
Roz
Greutate:
Approx. 153g / 5.4oz
Dimensiune Produs:
Aprox. 25x11x3cm / 9.8x4.3x1.2in
Lista De Pachete:
1 x Ice Cream Mucegai :
9 x Ice Cream Stick :
1 x Capac de Plastic :
1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. :
2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să luați cea reală ca standard. :
3. Silicon produsele sunt ambalate după ce acestea au fost recent făcute, astfel încât atunci când acestea sunt utilizate, ele au un pic de miros. Vă rugăm să fiți siguri, acest lucru este un fenomen normal. Atâta timp cât acesta este curățat și uscat, mirosul va dispărea. :

Și cumpărătorii aleg